Артемедикал ЕООД е ексклузивен представител за РБългария на италианската компания POLTI S.p.a, Италия.

Фирмата разработва системи за санитизация на болнични помещения и медицински инструментариум, като технологията не използва дезинфектанти и елиминира нуждата от тях.

img

www.polti.com/sani-system-check-professional-sanitiser

logo

Системата Сани Систем е световно защитена патентована технология разработена от Polti Spa, на база на многобройни клинични и лабораторни тестове в Италия, така и в целия свят.

image

 

 

 

Уникалното приспособление на системата загрява парата до висока температура (180°C ) където в разширителна камера, се парата се атомизира. По този начин степента на влажност в нея се свежда до минимум, парата става изключително суха и я прави безвредна за третираните повърхности ( не оставя следи и не разрушава целостта им )

Сани Систем на POLTI S.p.a, Италия e единствена по рода си професионална апаратура за дезинфекция и санитизация на болнични помещения с висок риск на биологично замърсяване.

Начин на работа:

Системата, преобразува вода от резервоар във високо-температурна пара ( 180°C ), като я прави силно атомизирана, изключително суха. В съчетание със санитизиращ разтвор-HpMed на който тя служи като проводник се осъществява аерозолна санитизация по естествен и природосъобразен начин (безвреден за околната среда и хората), която замества изцяло химическата дезинфекция. Напълно премахва гъбични, бактериини и вирусни натрупвания от повърхностите върху, които се прилага. Свежда риска от инфекции до минимум. Апаратурата се използва се успешно в: Хирургичния блок, терапевтичните и инфекциозни отделения, залите за образна диагностика, реанимация, неонатология, гинекология, болнични стаи и други помещения, и директно върху инструментариум.

ПРЕДИМСТВА

1. Ефективност - Намалява и премахва бактериини, гъбични и микробни натрупвания от третираните повърхности. Високотемпературната пара в съчетание с HPMed достига и до най-отдалечените ъгли и недостъпни за конвенционалните методи на дезинфекция места. 2. Бързина - Скоростна санитизация - за около 60 – 120 секунди е достатъчна за елиминирането на натрупаните микроорганизми. Няма нужда от допълнително третиране с химически дезинфектанти и препарати. 3. Безопасност - Парата и детергента HpMed са напълно безвредни. HpMed е тестван многократно върху човешка кожа и в присъствието на хора. Полти Сани Систем e ефективна срещу: I. БАКТЕРИИ Staphylococus aureus MRSA 3. Escherichia coli Pseudomonas aeruginosa Proteus mirabilis Serratia marcescens Klebsiella pneumoniae 8. Streptococcus spp II. ГЪБИЧКИ Aspergillus niger III. ЕНДОСПОРИ 1. Bacillus subtilis IV. ЧЛЕНЕСТОНОГИ 1. Dust mites`(акари) 2. Scbies mites`(акари) V. НАСЕКОМИ 1. Cimex Lectularius

ПРОДУКТИ

САНИ СИСТЕМ СТАНДАРТ

Представлява аналогов апарат за санитизация

САНИ СИСТЕМ ЧЕК

Представлява санитизираща система оборудвана със електронна система която позволява различни настройки снабдена с индивидуални карти позволяваща индивидуалното ползване на апарата

САНИ СИСТЕМ ЕКСПРЕС

Представлява аналогов апарат за санитизация предназначен за стоматлогични кабинети и малки помещения

HP MED

flaconi

HpMed е детергент, който действа като реагент, който чрез парата достига до всички крайща на помещението, като намалява и предотвратява риска от биологични натрупвания и замърсяване, осигурявайки висока степен на защита. HpMed e изпитан лабораторно и клинично, напълно безвреден и безопасен продукт който може да се използва в присъствието на хора.Биоразградим и не садържа фосфорни компоненти.

Състав: вода, етилов алкохол, натриев метасиликат, натриев карбонат, алкохолен етоксилат.